Joogatunti Metsän Sylissä Sysmässä 1,5h 12€

Maatila MetsänSyli Sysmässä

Joogatunti Metsän Sylissä navetan Ylisillä on puolentoista tunnin elämysmatka omaan kehoosi.  Vanhan navetan remontoitu, pieni ympärivuotinen meditaatio- ja joogatila toimii kulissina ikimuistoiselle hetkelle.

JOOGA

Nea Hedberg on sairaanhoitaja ja jooga opettaja (200RYT). Hän on valmistunut Therapeutic Yogan ohjaajaksi vuonna 2018 Intiassa

Tervetuloa tilallemme! Tunnin jälkeen voit kulkea metsässä, jäädä saunomaan, soutelemaan, hoitamaan lampaita tai osallistumaan tilan toimiin omien mieltymysten mukaan.  

KORONATILANTEEN VUOKSI EMME OLE AVANNEET VARAUSKALENTERIA VIELÄ, JOTEN LÄHETÄ VIESTI NUMEROON +358 50 3788 716 NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ MAHDOLLISIMMAN PIAN, KIITOS.

TERVETULOA METSÄN SYLIIN SYSMÄÄN!

Kuvaus

Metsän Syli -Maatila Sysmässä

JOOGAA METSÄN SYLISSÄ

Nea Hedberg on sairaanhoitaja ja joogaopettaja (200RYT).

Hän on valmistunut Therapeutic Yogan ohjaajaksi vuonna 2018 Intiassa Yogi Namiton Abhinamkoulussa. Namito on oppinut itse Iyengarilta ja Osholta ja on lisäksi ortopedinen kirurgi. Namiton opetuksen ydin on ottaa jooga tieteenä ja pyrkiä yhdistämään länsimaalainen lääketiede perinteiseen Intialaiseen joogaan.

Nealta on itseltään leikattu torakaalinen idiopaattinen skolioosi ja hän on kuntouttanut itsensä Terapeutic joogan avulla.

“Kokemukseni kivusta ja kyvyttömyydestä auttavat asiakaskohtaamisessa ymmärtämään rajoituksia ja niistä vapautumista.” Terapeutic Yoga sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Myös pitkään joogaa harrastaneet voivat syventää harjoitustaan näiden metodien avulla. Jokaiselle räätälöidään sopiva ohjelma ja liikkeitä hiotaan apuvälineitä käyttäen niin, että aktivoidaan omat voimavarat.

Metsän Syli uskoo yhteisöllisyyden, luonnon, puhtaan ravinnon ja mielekkään tekemisen voimaannuttavaan vaikutukseen. ​Vanhaan navettaan on remontoitu pieni ympärivuotinen meditaatio/joogatila, sekä kurssihuone. Ylisten isossa jooga- ja juhlatilassa järjestetään kursseja ja tapahtumia. ​​​Monimuotoinen metsä ympäröi tilaa. Metsissä pääsee voimaantumaan ohjatusti tai itsenäisesti liikkuen kiertämällä merkattuja luontopolkuja. ​

Maatilalla harjoitetaan luonnonmukaista viljelyä. Tarkoituksenamme on tähdätä mahdollisimman laajaan omavaraisuuteen ja valmistaa tuotteita myös muille ostettavaksi. Päätalon tuvan leivinuunissa paistuvat juureen leivotut ruisleivät ja karjalanpiirakat. Talon kellarissa säilyvät itse viljellyt juurekset.

Pienen lammaslaumamme villa jalostetaan itse huovutus- ja villatuotteiksi. Terapialampaat Uni ja Kauno lähtevät mielellään myös mukaan metsäkävelylle, muiden lampaiden jäädessä pihaan pitämään seuraa! Tilan pihapiiristä johtaa hiekkatie peltojen poikki rauhallisen Auhjärven rantaan.

Rantasaunan takkatuvassa voi myös majoittua omassa rauhassa auringonnousua ihaillen.

Tervetuloa tilallemme! Kulkemaan metsässä, saunomaan, soutelemaan, hoitamaan lampaita ja osallistumaan tilan toimiin omien mieltymysten mukaan.

MetsänSyli Yogaan kuuluu

  • Voimaannuttava joogatunti ohjauksella 1,5h
  • Joogamatto
  • Valinnainen lounas tai iltapala, mikä koostuu suurelta osin  maatilan omista tuotteista
Lisätietoja yrityksistä

METSÄN SYLI

+358 50 3738 716

Rautlahdentie 449, 19700 Sysmä

Verkkosivut: www.metsansyli.fi

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...