Vuokraa CUBE RFR sähköpyörä Lahdessa 3h

45,00

Vuokraa sähköpyörä Lahdessa ja tee ikimuistoinen 3h retki  Salpausselän harjulta Hollolan Pirunpesälle.

Saatavilla nettikaupastamme pe-la-su klo 10.00-21.00 ja ma-ti-ke-to klo 12.00-21.00, jos haluat muita aikoja, ota yhteyttä myyntiimme!

Nouto ja palautus paikat: Lahden Urheilukeskus, Tapanilan Hiihtomaja, Ravintola Lokin parkkis, Messilä Camping tai Sokos Seurahuone –  sovittaessa ja erillistä korvausta vastaan muuallakin Lahdessa ja lähialueella, kysy lisää myynnistämme.

Varaudu esittämään ja luovuttamaan pantiksi kuvallinen virallinen henkilötodistus, passi tai ajokortti vuokrauksen ajaksi, kiitos.

Maastoon ja luontoretkille, nyt saatavilla uutuudet 2020 mallin CUBE Reaction Hybrid Race 500 sähköpyörät,  tämä sähköpyörä on huikea. Mielestämme juurikin maastosähköpyörällä on miellyttävintä aloittaa kuntoilu, voit lisätä vastusta kunnon kohotessa ja pääset samalla retkeilemään puhtaaseen luontoon! Isoissa ylämäissä hymyilyttää varmasti !

 

Tuotetunnus (SKU): FI000004-1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Tee ikimuistoinen retki sähkömaastopyörällä Lahdesta, Salpausselän harjulta Hollolaan. Kolmen tunnin (3h) retkellä ehdit näkemään Salpausselän kisojen päänäyttämön, maailmanluokan helppokulkuiset latupohjat, Messilän ja Tiirismaan laskettelurinteet, upean Hollolan Tiilijärven maisemat ja tarunhohtoisen Pirunpesän. Meiltä saat hyvät digitaaliset reittiohjeet mukaasi, pyöräilykypärän,  pyöräilykäsineet ja käyttöopastuksen. Cube Reaction Hybrid Race -sähkömaastopyöräily sopii kaikenikäisille.

Nouto ja palautus paikat: Lahden Urheilukeskus, Tapanilan Hiihtomaja, Ravintola Lokin parkkis, Messilä Camping tai Sokos Seurahuone –  sovittaessa ja erillistä korvausta vastaan muuallakin Lahdessa ja lähialueella, kysy lisää myynnistämme.

kitetirri.fi  

Lisätietoja yrityksistä:

Kitetirri (kitetirri.fi) on vuonna 2003 perustettu elämyspalveluyritys. Kitetirri tarjoaa iloisia ulkoilmaelämyksiä Päijät-Hämeen upeissa maisemissa. Valikoimaan kuuluvat sertifioitujen ohjaajien kurssit, opastetut retket, sekä laadukkaiden välineiden vuokraus sähköpyöräilyyn, sup-lautailuun ja leijasurffaukseen. Kitetirrin kanssa liikut turvallisesti ja hauskasti. Kunnia-asia on uusien ihmisten innostamisen luontoliikunnan pariin.

Tutustuthan Kitetirrin vuokrausehtoihin.

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla