Vegeannoksia by American Style BusBurger, koko perheen ruokapaikka Lahdessa ja Hollolassa

Bus Burger on Lahdessa sijaitseva jenkkityylinen koko perheen ravintola, jonka kantavat voimat ovat rento ilmapiiri sekä herkullinen ruoka. Kuuluisasta hampurilaismenusta löytyy vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille ja  herkutella voi sekä sisällä että ulkona. Ainutlaatuisessa jenkkibussi  ravintolassa tunnelma on aidoimmillaan.

Kuvaus

Perinnettä ja intohimoa

Bus Burger on Lahdessa sijaitseva jenkkityylinen diner, jonka kantavat voimat ovat rento ilmapiiri sekä herkullinen ruoka. Meillä voit herkutella sekä sisällä että ulkona ja ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan.

Ravintolassamme valmistetaan pihvit ja kastikkeet itse alusta saakka. Tuoreet raaka-aineet ja reippaat annoskoot ovat peruspilareitamme. Valmistamme itse myös omat jenkki-jäätelömme, joita pääsee maistelemaan jätskibussista sekä jälkiruokalistalta.

Bus Burger on tuttu stoppi mm. motoristeille ja jenkkiautojen harrastelijoille. Kesäisin tarjoamme live-musiikin täyttämiä iltoja, jolloin tunnelma on taatusti katossa.

Ravintolassamme on A-oikeudet. Tervetuloa herkuttelemaan!

OSOITE

SAVONTIE 409, 15230 LAHTI
ERÄMIEHENTIE 1, 15870 HOLLOLA

AVOINNA

Savontie
Ma-To 11-21
Pe-La 11-22
Su 11-20

Salpakangas
Ma-To 11-21
Pe-La 11-22
Su 11-20

PUHELINNUMERO

Savontie: 044 7641 999
Salpakangas: 044 244 7844

Huomioithan take away -tilausta tehdessäsi että soitat tilauksen oikeaan toimipaikkaan. Mikäli tilaat annoksen väärään toimipisteeseen veloitamme lisämaksun (5 € per annos).

EMAIL

Savontie:
Savontie@busburger.fi
Salpakangas:
Salpakangas@busburger.f

 

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...