Kotiruokaa töihin- tai kotiinkuljetettuna Ravintola Kodista, Lahti

Jos haluat nauttia maukasta kotiruokaa helposti työpaikalla tai kotona, mutta sinulla ei ole aikaa tai haluja itse valmistaa ruokaa, on Ravintola Kodilla vaihtoehto sinulle.

Ravintola Koti toimittaa maukkaita lounasannoksia kotiin ja työpaikalle. Valikoimaan kuulu tällä hetkellä kolme päivittäin vaihtuvaa pääruokaa, joista yksi on kasvisruoka sekä keittolounas. Katso viikon lounaslista täältä.

Lounas sisältää

 • yhden kolmesta päivän pääruuasta
 • lämpöiset kasvikset
 • salaatin ja kastikkeen
 • leivän ja levitteen

Keittolounas sisältää

 • keiton
 • leivän ja levitteen

Toimitetun lounaan hinta on

 • 13 €/ annos
 • Lisäannoksista samaan osoitteeseen veloitetaan 9,50 €/ annos.
 • Jos toimitettava matka on yli 5 km Lahden Messukeskukselta, veloitetaan jokaisesta kilometrista euro.

Tilaa lounas soittamalla numeroon +35844 5514 530
tai sähköpostilla asiakasplavelu@tolvanen.fi
tai fododoran kautta.

Lisätietoja toimituksista voit kysyä sähköpostitse asiakaspalvelu@tolvanen.fi tai soittamalla (arkisin kello 9-15) yllä olevaan numeroon.

Kuvaus

Ravintola Koti sijaitsee Lahden urheilu- ja messukeskuksessa. Siirry yrityksemme nettisivuille tästä.

Lisätietoa yrityksestä

Ravintola Koti
Lounastaa voi Ravintola Kodin tiloissa tai noutaa annoksen mukaan kello 10.30–13.30. Valikoimaan kuulu tällä hetkellä kolme päivittäin vaihtuvaa pääruokaa, joista yksi on kasvisruoka sekä keittolounas. Kun tulet itse lounaalle tai noutamaan, mahtuu meidän parkkipaikallemme isommallakin autolla.
Lounas on katettu buffet-pöytään ja henkilökuntamme on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen niin ruokaan kuin voimassa oleviin erikoissäädöksiin. Muistathan pitää turvavälin kanssa lounastajiin ja huolehtia käsihygieniasta. Toivomme myös, että kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi et saavu ravintolaan, jos olet sairastunut.
Lounas- ja ruokapalveluita voidaan järjestää ryhmille myös viikonloppuisin ja iltaisin.
Katso lounaslista täältä

Avoinna
arkisin 9-19

Salpausselänkatu 7
15110 LAHTI

kotisivut
asiakaspalvelu@tolvanen.fi

Tolvanen Catering
Toimintamme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksityishenkilöitäkin. Täyden palvelun toimintatapaamme kuuluu toimittaa asiakkaalle paikanpäälle niin valmis paketti kuin hän haluaa. Astioiden lisäksi meiltä voi tilata muun muassa tarjoilun, ohjelmaa, somistuksen, kalusteet, teltan tai valmiiksi järjestetyn ravintola- ja juhlasalin. 

Valmistamme intohimolla, ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella maukasta ja laadukasta ruokaa. Ruoka valmistetaan alusta loppuun asti tuoreista raaka-aineista joko omassa keittiössämme tai vaihtoehtoisesti suoraan tapahtumapaikalla. Menun voi valita jo valmiista menuvaihtoehdoistamme tai päättää ruokalajit itse vaikkapa omien lempiruokien perusteella. Menu voi olla kevyt keittolounas, viiden lajin täysillallinen tai jotain ihan muuta! Siirry lukemaan tarkemmin vaihtoehdoista tästä.

Tolvanen Oy
Tolvanen Oy:llä on valmiudet toimittaa tiloihisi ”Avaimet käteen”- periaatteella toiveidesi mukaan räätälöidyt palvelut ja tuotteet. Muutamme varastohallin vaivattomasti tanssiravintolaksi tai vaikkapa peliluolaksi erilaisten kaluste-, sisustus- ja tekniikkaratkaisujen avulla. Tarjoamme ulkotiloihin samat palvelut kuin sisätiloihinkin.
Ota yhteyttä: Tiina Mesiäinen 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi

Vuokraamme viihtyisiä ja tunnelmallisia juhlatelttoja, joiden avulla saadaan aikaiseksi monipuolisia tilaratkaisuja juhliin kuin juhliin. Tolvasen kautta saat tarvittaessa myös sisustus- ja ravintolapalvelut telttaasi. Autamme löytämään sinulle sopivan kokonaisuuden!
Ota yhteyttä: Olli Mesiäinen 040 7436 009 tai olli.mesiainen@tolvanen.fi

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksen yhteydessä kahta erillistä kabinettitilaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille sekä kokous- että juhlakäyttöön. Kummatkin tilat ovat helposti muokattavissa tilaisuuden mukaan. Kabinettien perusvarustukseen kuuluu videotykki, valkotaulu sekä fläppitaulu.  Lisäksi Ravintola Kodin pääsali on myös varattavisa yksityiskäyttöön.

Suurempaan kabinettiin mahtuu 100 henkeä ruokailemaan. Kokouskäytössä suosittelemme n. 50 henkeä. Tila voidaan myös somistaa pienemille ryhmille soveltuvaksi. Pienempi Areenan kabinetti soveltuu 20 – 30 hengen ryhmille. Ravintolasalin voi varata yksityiskäyttöön esimerkiksi pikkujouluja, vuosijuhlia tai tapahtumia varten. Tilaa saadaan helposti muokattua mm. erilaisilla ripustuksilla, valaistuksella sekä kalustoratkaisuilla. Pystymme myös auttamaan sopivan ohjelman löytämisestä, oli sitten kyseessä liikunnallinen TYKY-päivä tai DJ iltajuhlaan. Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivan tilaisuuden.
Lisätietoja: Tiina Mesiäinen 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi

Salpausselänkatu 7
15110 LAHTI

asiakaspalvelu@tolvanen.fi

Vendor Information

 • Vendor: admin
 • No ratings found yet!

Sijainti kartalla