Life Style putiikki Tiistai Shop, Lahti

Lahden ostoskadulla Rautatienkadulla sijaitsevassa lifestylemyymälä Tiistai Shopissa on valikoima kauniita sisustustuotteita, mukavia vaatteita naisille, veikeitä korvakoruja sekä muita koruja ja asusteita. Astu valoisaan kivijalkamyymälään ja tutustu vaihtuvaan valikoimaan – uutta tulee lähes viikottain!
Liikkeessämme ei ole vakiomerkkejä, vaan haistelemme aikaa, trendejä sekä asiakkaiden tarpeita ja tilaamme sesonkien sisällä sen mukaan.  Tarjolla on kotimaisia, lahtelaisiakin, sekä eurooppalaisia merkkejä.

Tervetuloa ikuiseen tiistaihin! Local4U!

Kuvaus

Tiistai Shop on lifestylemyymälä, joka toimii jo seitsemättä vuotta kivijalkamyymälänä. Tällä hetkellä se sijaitsee valoisassa kivitalossa Lahden keskustassa Rautatienkadulla. Valikoimassa on aikuisten vaatteita, asusteita, koruja ja sisustustuotteita. Merkkeinä on kotimaisia, eurooppalaisia, sekä Lahtelaisia merkkejä kuten esim. La Kiva korvakoruja. Ideana ja tuotteiden valintakriteerinä on aina tarjota jotain keskustan kivijalkavalikoimaa täydentävää, jotta lahtelaiset saisivat ostoksensa tehtyä paikallisesti. Ykköspriori on nyt ja aina fyysinen kivijalkamyymälä ja sen tunnelma. Tiistai Shop haluaa vahvistaa kotikaupunkinsa kaupunkikulttuuria, rikasta valikoimaa ja elämyksellisyyttä.

Seuraa Tiistai Shoppia Facebookissa ja Instagrammissa.

Aukioloajat
ma-pe 11-18
la 12-14

Rautatienkatu 18, 15110 Lahti

p.+358 (0)40 516 8472

info@marakattimarssi.fi

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla