The World’s Best Jogging Tour de Lahti by Local4U 11 km

The World Best Running Tour Lahti by Local4U on 11 km kävely- tai juoksureitti Lahden keskustasta Vesijärven rantaa pitkin Myllysaareen ja Lepakkolaavun kautta Lahden Urheilukeskukseen. Koko perheelle sopiva (reilun 2 tunnin kävely) reitti kulkee torilta Lanupuistoon, missä voi ihailla taidetta luonnossa. Pikku Vesijärven Vesiurkujen  kautta matka jatkuu Teivaan sataman rantatietä, kolmen sillan kautta Myllysaaren henkeäsalpaaviin maisemiin ja metaän siimeksestä Urheilukeskukseen ja keskustaan.

Kuvaus

The World’s Best Running Tour Lahti by Local4U on 11 km kävely- tai juoksureitti Lahden keskustasta Vesijärven rantaa pitkin Myllysaareen ja Lahden Urheilukeskukseen. Urheiluhenkiselle sopiva (reilun 2 tunnin kävely) reitti kulkee torilta Lanupuistoon, missä voi ihailla taidetta luonnossa ja matka jatkuu Pikku Vesijärven Vesiurkujen kautta rantatietä, kolmen sillan kautta, Myllysaaren henkeäsalpaaviin maisemiin ja kaunista rantareittiä Urheilukeskukseen ja takaisin keskustaan.

Eräs Local4U-vierailija Uruguaista vieraili Lahdessa ja rankkasi tämän reitin kauneimmaksi, puhtaimmaksi ja miellyttävimmäksi juoksureitiksi maailmassa! Hän matkustaa paljon ja juoksee  päivittäin maailman eri maissa ja kaupungeissa  noin 10 km juoksureittejä.

Tour de Lahti -juoksun jälkeen hän ilmoitti että Lahdessa on maailman paras juoksureitti! Koskaan hän ei ollut hengittänyt yhtä puhdasta ilmaa, juossut yhtä puhtaan veden äärellä hiljaisuudessa, saatikka tuntenut oloansa yhtä turvalliseksi ja tervetulleeksi kaupungin ydinkeskustassa! Urheilukeskuksessa hän pysähtyi salille tunniksi, mikä kruunasi Running Tour de Lahti listan ykköseksi. Hyvä Lahti! Local4U!

Local4u kävely/juoksureittiä voi pidentää yhdellä kilometrillä juoksemalla/kävelemällä Pikkuvesijärven puistoreittiä useamman kerran ympäri.

Reitin varrella:

 

 

 

Lisätiedot

Henkilömäärä

2, 3, 4, 5, 6

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...