Teehuone venäläisravintola Katjušassa, Lahti

Teellä on rikas ja monipuolinen historia Venäjällä. Nyt myös Lahdessa on mahdollisuus tutustua venäläiseen teekulttuuriin. Ravintola Katjušassa on teetä tarjolla samettisen pehmeästä mustasta  vihreään luomuun.

Ruokakirjoittaja ja historioitsija William Pokhlyobkin mukaan teetä ei ole pidetty Venäjällä itsenäisenä juomana, joten sitä on koristeltu hillolla, siirapilla, kakuilla ja muilla makeisilla. Katjušassa tee tarjoillaankin hunajan, hillon ja keksin kanssa venäläisiä perinteitä noudattaen.

Miksi et nauttisi teen kanssa Katjušan taivaallisen ihanan nimikkoleivoksen, joka sisältää  konjakilla maustettua kirsikkahilloa. Aina on hyvä syy herkutella!

Tervetuloa viettämään venäläinen teehetki! Local4U

Kuvaus

Nauti itäeurooppalaisia makuja keskellä Lahtea! Elokuussa 2020 avasimme uuden venäläisen ravintolan Katjušan Lahden keskustaan. Täysin remontoitu, tunnelmallinen ravintolamme on osoitteessa Rauhankatu 14, Lahti. Tarjoilemme lounasta joka arkipäivä klo 11-15 ja à la carte illallinen keskiviikosta lauantaihin. Tarjolla on lukuisia venäläisiä alkuruokia, zakuskoja, jälkiruokia, pääruokia ja teelajeja. Käy lukemassa ruokalista täältä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään aikaa kanssamme! 

Lisätietoja yrityksestä

Aukioloajat
Ma-ti 11–15
Ke-ti 11-22
Pe 11–23
La 12–23
Su suljettu

Ravintola Katjusa Oy
Rauhankatu 14
15110 LAHTI
Puh. +358 44 711 7133

www.katjusa.fi
info@katjusa.fi

Otamme vastaan illallisvarauksia ja pikkujouluvarauksia.

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...