Ravintola Lastun sunnuntaibrunssi klo 11-15, Lahti

Suomalaisesta metsästä ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava ravintola Lastu tarjoaa mieleenpainuvan brunssikokemuksen mahtavine herkkupöytineen.

Ravintola Lastun sunnuntaibrunssilla tarjoillaan laajan kattauksen maukkaita brunssiherkkuja: kauden salaatteja ja vihanneksia, makkaroita, paistoksia, munakkaita, tuoreita hedelmiä, juustoja, leipiä ja croissanteja. Kaiken kruunaa oman kondiittorin makeat leivokset. Local4U!

Lastun brunssi tarjoillaan kello 11-15.00.
VARAA HETI alla olevasta varuspainikkeesta tai lähetä s-posti ravintolat@sibeliustalo.fi.

Kuvaus

Ravintola Lastun suosittu sunnuntainbrunssi tarjoillaan kello 11-15.00. Metsästä ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava Lastu tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen.

Sunnuntaibrunssi maksaa 22.00€, alle kymmenenvuotiailta 11.00€
Talon kuohuviini brunssin yhteydessä 25€ pullolta.

Lastu on avoinna
ma-pe klo. 9-14.30
su klo. 11-15
Lounas tarjoillaan arkisin klo. 11-14
Lastu on auki myös tapahtumissa. Lämpimästi tervetuloa!

Nauti Vesijärven upeista maisemista ja tunnelmista  Lahden satamassa.

Lisää yrityksestä

Metsän makuja Lahden Sibeliustalossa, Vesijärven rannalla

Lahden Vesijärven rantaan vuonna 2000 valmistuneen Sibeliustalon henki ja muotokieli ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta metsästä sekä alueen teollisesta historiasta. Samoista lähteistä ammentaa inspiraationsa myös talon ravintola Lastu. Ruokalistaa innoittaa suomalaisen metsän pelkistetyt maut ja raaka-aineet, sekä toisaalta Lahden alueen paikallisväri pientuottajineen.

Näistä lähtökohdista Lastussa tarjoillaan vuodenaikoja kunnioittavaa, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä. Lastussa kruunaat konserttielämyksen tai tulet muuten vain viihtymään aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien, illallisen ja sunnuntaibrunssin merkeissä Vesijärven upeisiin maisemiin. Hyvän ruoan ja ihanan illan kruunaa loistava palvelu.

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...