Hemmottelupäivä Lahdessa alkaa Asemapäällikkön aamiaisbuffetilla

Tulet sitten kaukaa tai läheltä, linja-autolla, junalla tai omalla autolla, parhaat polttarit tai muut juhlat juhlitaan ehdottomasti Lahdessa!

Aamu alkaa runsaalla yleellisellä aamiaisbuffetilla kahvila Asemapäällikön idellysessä ympäristössä lähellä Lahden Matkakeskusta. Puhtaat raaka-aineet, tuotteiden laatu ja hyvä maku ovat tärkeitä Asemapäällikössä. Erityisruokavaliot on otettu huomioon valikoimassa. Voit varata kabinetin enintään 10 hengelle.

Kahvilasta matka jatkuu kylläisinä kävelymatkan päässä olevaan bm Day Span jalka- tai käsihoitoon! Hoidot tehdään samassa huoneessa 2-6 hengelle. Hyvä valinta on esimerkiksi OPI ManiPedi Time 2-6 ihmiselle! Tutustu bm DaySpa menuun tästä ja varaa sopivat hoidot internetissä tai soittamalla 010-7787282.

Asemapäällikön aamiainen tarjoillaan arkisin 8-11 ja lauantaisin 9-12. Hintaa aamiaisella on 9,5 euroa.

Lisätietoa kabinetin varauksesta saat soittamalla +358 44 7483 454, sähköpostilla asemapaallikkolahti@gmail.com tai vierailemalla paikanpäällä.

Molemmat yritykset toivottavat sydämellisesti teidät tervetulleiksi! Local4u

Kuvaus

Parhaat päivät alkavat Kahvila Asemapäällikön ylellisellä ja terveellisella aamiasbuffetilla, jatkuen korkeatasoisilla hoidoilla bm Day Spa Lahden keskustassa. Hoitojen jälkeen voit valita oman Tour de Local4U reitin Lahden keskustassa, nauttia ravintoloiden tarjonnasta ja yöpyä palkitussa Solo Sokos Lahden Seurahuone keskustassa!

Lisätietoa Asemapäälliköstä

Asemapäällikön talon historian juuret ulottuvat aina vuoteen 1912, mistä lähtien tämä harvinaista puujugendia sisältävä talo on seissyt vahvana Lahden rautateiden rinnalla. Taloa on vuosien varrella asuttanut useampi asemapäällikkö perheineen ja vielä tänäkin päivänä siitä huokuu kodinomaista lämpöä.

Kesäkuussa 2017 avattiin Asemapäällikön talossa uuden kahvilan ovet ja siitä saakka talossa on tuoksunut tuore kahvi ja vitriini on ollut herkkuja pullollaan. Keväällä 2020 Asemapäällikön talo vaihtoi yrittäjää, mutta sama  tunnelma säilytettiin.

Asemapäällikön talo sijaitsee Lahden matkakeskuksen kupeessa. Meille pääsee kätevästi julkisilla tai jalan. Parkkitilaa on reilusti matkakeskuksen ympäristössä ja parkkihallista pääsee hissillä suoraan talon pääovelle.

Avoinna
ma-pe 8-17
la 9-16
 

Askonkatu 3A, 15100 Lahti

+358 44 7483 454
​asemapaallikkolahti@gmail.com
asemapaallikko.com

+358 44 7483 454
​asemapaallikkolahti@gmail.com
asemapaallikko.com

Lisää tietoa bm Day Spa Lahdesta:

bm Day Spa on kokonaisvaltainen kauneusalan yritys, jossa sinua palvellaan erityisellä ammattitaidolla. bm Day Spassa nautit rentouttavista kasvo- käsi ja jalkahoidoista tai rentoudut hierovassa hydrokylvyssä yksin tai kahdestaan. Flow-hieronta tai Indian Head päähieronta vievät äärimmäisen rentoutuksen tasolle ja luonnonmukaiset, huippulaadukkaat kasvohoitotuotteet takaavat näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä käyntikerralla. Uuden sukupolven hoitolakonsepti tarjoaa inspiraation kauniin ja terveen ihon hoitoon sekä yhteisiin hemmotteluhetkiin tärkeiden ihmisten kanssa.

Omistajasisarukset Outi Lyte ja Tuula Turunen ovat luotsanneet yritystä Rautatienkadulla jo vuodesta 2002. bm daySpan tilat tarjoavat upeat puitteet yritys-ja ystäväilloille, yhteisiin hetkiin jalka-kasvohoitojen tai hieronnan parissa ja rentouttavassa hydrokylvyssä poreilee kaksi henkilöä kerrallaan.

bm Day Spa Lahti
Rautatienkatu 16, 15110 Lahti
Puh: 010 778 7282

ARKISIN : 9.00-18.00
LAUANTAISIN : (8)9.00-14.00
MUUT AJAT SOPIMUKSEN MUKAAN!

010 778 7282
info@bminternational.fi
bmdayspa.fi

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!