Nykynaisen Asiakasilta Aikuisen Naisen karkkikaupassa, Mikkeli

Vietä turvallisesti ilta 2-5 hengen porukassa sovitellen uniikkeja ihania vaatteita!

Aikuisen Naisen karkkikaupassa saat olla Prinsessa ja sinulle tuodaan sovitettavaksi erilaisia asukokonaisuuksia. Nykynaisen kauppiaalla Anne Issakaisella on tyylitaju kohdallaan ja hän tarjoaa oikeaa asiakaspalvelua vaatetuksen ammattitaidolla. Hänen visionsa on auttaa kaikenikäisiä naisia löytämään heidän tyylinsä mukaiset vaatteet mukautuvista asukokonaisuuksista. Illan jälkeen osaat osaat yhdistää värit tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi, sinulla on koottuna vaatekaappisi kulmakivet ja kuljet tyylikkäänä joka päivä!

Naposteltavat ja tarjoiltavat sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostilla info@nykynainen.fi tai soittamalla 015 211 332.

Tervetuloa kaiken ikäiset ja kokoiset oman elämänsä prinsessat! Local4U

Kuvaus

Mikkelin aarreaitasta Nykynaisesta saat uniikit, tyylikkäät ja laadukkaat naisten vaatteet kaiken kokoisille, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Kokoa vaatekaappisi kulmakivet ja kulje tyylikkäänä joka päivä! Vastuullisesti tuotetut vaatteet ovat laadukkaita, eettisiä ja ympäristöystävällisiä. Sesonkien väriloisto on nähtävissä Nykynaisen liikkeessä – kauppias opastaa värien yhdistämisessä tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

“Kauppiaalla on tyylitaju enemmän kuin kohdallaan ja tästä liikkeestä saat sitä oikeaa asiakaspalvelua ja vaatetuksen ammattitaitoa.” 

Nykynaisen kauppiaan, Anne Issakaisen, visio on auttaa kaikenikäisiä naisia löytämään heidän tyylinsä mukaiset vaatteet mukautuvista asukokonaisuuksista.  

Ota yhteyttä – yrittäjämme auttaa löytämään juuri Sinulle sopivat vaatteet, jotta vältyt hutiostoilta!

Lisätietoa yrityksestä

ma-pe: 10– 17.30
la: 10– 14
su: suljettu

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla