Hae Nosturista Hans Välimäen resepti ja ainekset lahjapussissa tuliaisiksi tai kotiin! Lahti

Nosturin Hans Välimäen lahjakassi sisältää:

  • Hans Välimäen reseptin
  • Rummo pastan
  • Coppola kirsikkatomaattipurkin
  • Coppola peston
  • Jälkiruuaksi Sorinin suklaarasia

Coppolan Polpa-tomaattimurska on voittanut lukuisia makutestejä. Maista ja totea ero!

Hans Välimäki on suomalainen keittiömestari ja vuosina 1998–2013 Chez Dominique -ravintolan omistaja. Hän omistaa myös puolet vuonna 2012 aloittaneista Midhill-hampurilaisravintoloista. Välimäki on ollut mukana Subin kokkisarjassa Top Chef Suomi päätuomarina sekä juontaa kahta muuta ohjelmaa: Hansin matkassa ja Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Tervetuloa Ravintola Nosturiin
Eli tuttavallisemmin vain nosturiin!

Tarjoamme monipuolista katuruokaa ainutlaatuisella ravintolakonseptilla höystettynä. Tilaukset on mahdollista tehdä drive-in tyyliin niin veneellä kuin autollakin. Paikan päällä on upea tunnelma, ulkoterassi järvinäkymällä sekä anniskeluoikeudet.

Tilaukset paikan päältä tai p. 010 341 4747.
(emme ota pöytävarauksia)

Kuvaus

Lisää yrityksestä

Teemme premium-pikaruokaa artesaanipohjalta. Pikaruoka on usein yksipuolista eikä niin terveellistä, painottuen hampurilaisiin ja koviin rasvoihin. Tuomme markkinoille uutta tarjontaa huomioiden ajan trendit ja terveellisyyden. Nosturin konseptia ja reseptiikkaa ovat kehittäneet ruokamaailman huipputekijät Suomessa mm. Hans Välimäki sekä Nosturin ravintolapäällikkö Juha Sinkkonen.

Miksi Nosturi
Haluamme edistää ruuan kulttuurin muuttumista tehden tuotteet paremmista ja laadukkaimmista raaka-aineista. Myös, että nuoret laajentaisivat omaa ruokailu tottumustaan. Iso arvo on helppous noutaa laadukas annos mukaan kotiin, työpaikalle tai nauttia paikan päällä.

Mitä huomioitu
Ravintola Nosturi toimii Support your local -hengessä eli haluamme tukea niin paljon paikallisuutta ja vastuullisuutta, kuin mahdollista. Kannatamme kierrätystä sekä haluamme olla mukana Vesijärven suojelussa, nuorisotyössä ja -projekteissa. Ravintolassa käytämme puuta ja luonnon materiaaleja ympäristö huomioon ottaen.

Vastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessä mm. pakkausmateriaalit ja kotimaiset laadukkaat raaka-aineet mahdollisuuksien mukaan. Ruuan raaka-aineista mm. Fish&Chips tehdään järvikalasta. Isoja arvoja ovat ruuan terveellisyys ja monipuolisuus.

Ravintolakalusteet on hankittu kierrätyksen kautta (mm. Asko ja Isku ). Lisäksi kaikki pinnat käsitelty ennen käyttöä Nanox pinnoitteella, joka on itsedesifioituva pinnoitusratkaisu. Pinnoite poistaa bakteerit ja jopa virukset samalla suojaten asiakkaita ja henkilökuntaa.

Ravintola Nosturia pyörittää kiinteistön nykyisin omistava lahtelaisyritys Prescott Oy. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Timo Soini.

Avoinna
ma-to 11-22
pe 11-22
la 12-22
su 12-18

Jalkarannantie 23, 15900 Lahti
(Teivaan Satama)

Puhelin: +358 10 341 4747
Sähköposti: info@ravintolanosturi.fi

 

 

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...