Neilikan Kukkasidontailta tai -päivä, min. 6 hlö, Lahti

Alkaen: 300,00

Etsitkö tekemistä tyttöjen iltaa varten tai uutta ja erilaista yhdessäoloa yrityksesi pikkujouluihin tai virkistyspäiväksi? Miten olisi kukkainen päivä tai ilta?

Kukka ja Sisustus Neilikka järjestää ihania kukkasidontakursseja, luovaa ajanvietettä pienille ryhmille. Sidontakursseja voi  järjestetää yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille joko kukkakauppa Neilikan tai asiakkaan tiloissa. Neilikka järjestää juuri teidän yrityksenne näköisen kukkakurssin! Uusiin Boho trendeihin voi tutustua runsaan kuivakukka valikoiman myötä tai valita hempeän classisen tuorekukkakimpputyylin. Varaa oma aikasi niin suunnitellaan yhdessä.

Kukkiensidontakurssi sisältää:

  • Sidonnan perustiedot
  • Kukkakauppa Neilikan trendiniksit
  • Runsaan materiaalin kukkakimppujen tekemistä varten

Jokainen kurssilainen saa tekemänsä kukkasidontatyön mukaansa.

Ryhmän koko 6-12 henkilöä. Hinta 50 euroa henkilöltä.

Varaa kukkasidonta-kurssi alla olevasta kalenterista. Tulkaa oppimaan porukalla! Local4U!

Kuvaus

Lahden keskustassa sijaitseva kukkasidonnan ja sisustuksen erikoisliike Kukka ja Sisustus Neilikka järjestää ihania kukkakursseja. Tule oppimaan yksin tai porukalla. Kurssilla opit sidonnan perusteet, Neilikan niksit ja saat runsaasti materiaalia oman kimpun tai asetelman tekemiseen. Kurssin hintaan sisältyy materiaali, kukat, opetus ja tekemänne kukkasidontatyöt saatte tietysti mukaan kotia kaunistamaan.

HUOMIO: Ryhmän koko 6-12 henkilöä. Hinta 50€/hlö. Varauksesi on sitova ja peruutus on tehtävä 24 tuntia ennen varattua aikaa sähköpostiviestillä osoitteeseen info@neilikka.fi.  Jos et saavu paikalle veloitamme 50% kurssin varatusta hinnasta.

Neilikka on Sinulle, joka rakastat kauniita kukkia, tyylikästä kukkasidontaa, hyvää ja ammattitaitoista palvelua sekä huolella valittuja sisustustuotteita.

Lisätietoja yrityksestä

Neilikka palvelee
arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa, eKukan kautta verkossa, Interfloran kautta koko Suomeen, oman lähettipalvelun kautta Lahden alueella, laadukkaasti ja tunteella

Suunnittelu
Neilikka on apunasi juhlien kukkasomisteiden suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun saakka.
Saat meiltä ajanhenkiset ja toiveidesi mukaiset kukat joka tilanteeseen.

Aukioloajat
ma–pe 9–17
la 9–15
su suljettu

Aleksanterinkatu 25 a B
15140 Lahti

puh. 044 7179 784

neilikka.fi

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla