Rento ilta Ravintola Trattorian Italialaisen pöydän ääressä, Lahti

Solo Sokos Lahden Hotel Seurahuoneen Ravintola Trattoriassa viihtyy hyvän ruuan,  ystävien ja/tai perheen kanssa koko illan! La Tavola Italiana on kattaus Italialaisia herkkuja, mitä voi nautiskella yhdessä isommankin porukan kanssa, kuten Italialaisilla on tapana. La Tavona Italiana pitää kokea itse. Tervetuloa, Local4U!

 

Kuvaus

Solo Sokos Lahden Hotel Seurahuoneen Ravintola Trattoriassa viihtyy hyvän ruuan,  ystävien ja/tai perheen kanssa koko illan! La Tavola Italiana on kattaus Italialaisia herkkuja, mitä voi nautiskella yhdessä isommankin porukan kanssa rennosti, kuten Italialaisilla on tapana. La Tavona Italiana pitää kokea itse. Tervetuloa, Local4U!

La Tavola Italiana sisältää:

ANTIPASTI
Rosmariinioliivit, parmesaanijuustoa ja viikunahilloa, munakoisopestoa, kolmen tomaatin salaattia, itse siivutettua ilmakuivattua kinkkua, melonia, calabrolaista salamia, puolikuivattua tomaattia, sinihomejuustoa, käsin kuorittuja katkarapuja, italialaista waldorfinsalaattia, grillattuja kasviksia, kauden sieniä, vastaleivottua leipää ja grissinejä

SECONDI
Grillattua naudan ulkofileetä ja kananpoikaa, paahdettuja kasviksia, puolikuivattua tomaattia, bearnaise- ja madeirakastikkeita sekä parmesaanirisottoa ja paahdettua perunaa

DOLCI
Mantelikakkua, frangelicovaahtoa, inkiväärisiirappia ja marjoja

Aukioloajat
MA-To 11-22.30
PE 11-23.30
LA 13-23.30
SU suljettu

Tuhannen tarinan hotelli Lahdessa

Maineikkaan lahtelaishotellin seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät vain osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu sampanjaa ja nautiskeltu elämästä. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa arvovieraiden joukkoa, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi huomaamme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle.

Perinteikäs hotelli tarjoaa spesiaalit puitteet nauttimiselle
Historian havinasta huolimatta hotellimme tarjoaa vierailullesi viimeistellyt puitteet. Hotellirakennus on remontoitu viimeisen päälle lattiasta kattoon, ja Seurahuone valittiin World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi. Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstämme nautiskellen.

Unohtumattomien kulttuuririentojen kaupunki
Vesijärven rantakaupungilla on paljon tarjottavanaan. Hemmottele aistejasi sinfoniaorkesterin sulosoinnuilla hemaisevassa Sibeliustalossa, nauti jalkapallosta tunnelmallisessa Kisapuistossa tai anna mielesi levätä Salpausselän kauniissa maisemissa. Unohtumattoman päivän päätteeksi on ihana vaipua nautinnolliseen uneen silkinpehmeisiin lakanoihin.

 

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Ravintolat:

Ravintola Trattoria

Siirry Menuun ja pöytävarauksiin tästä

Bar&Bistro Seurahuone

Siirry Ruokalistaan tästä

Kuja Street Food Lahti

Siirry sivulle tästä

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Siirry huonevarauksiin tästä

 

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...