Kuja Street Food – Lihamuki Lahest!

Kuja on silkkaa Lahtea. Tule katsastamaan paikka ja koe Kujan Lihamuki – lahtelainen alkuvoima ja ylpeys.  Tervetuloa Radalta Kujalle. Tämä pitää kokea, tätä ei voi kertoa. Seiniä ei ole maalattu siveltimellä, eikä olutta maistella laseista. Lähde Villen kanssa Radalle, hänen nimikkoreitilleen ja palaa Kujalle. Siirry Tour de Ville by Local4U tästä. Jos haluat maata sohvalla, niin makaa. Tervetuloa Kujalle!

Avoinna:
ke-to 17–22
pe 17-24
la 14-24
su-ti suljettu

Kuvaus

Kuja on silkkaa Lahtea. Ylittämättömän rento street food – rafla. Tule katsastamaan paikka. Se on snägäri sisällä 2000-luvulla. Seiniä ei ole maalattu siveltimellä, eikä olutta maistella laseista. Jos haluat maata sohvalla, niin makaa. Täällä jokainen saa olla sellainen kuin haluaa. Tämä pitää kokea, tätä ei voi kertoa.

Kuja on uniikki keskustaravintola Lahen kahen pääkadun – Aleksin ja Vaparin – välissä. Tylsäksi tai tavalliseksi sitä ei voi kutsua, mutta lahtelainen se on! Kujan tarjonnassa ja palvelussa yhdistyvät nopeus, helppous ja elämyksellisyys. Menussa näkyy ja maistuu street food, joskin selvästi totutusta poikkeavalla twistillä: lahtelainen street food on tunnetusti snägäri, mutta Kujapa tuo nakkikioskin vuoteen 2019.

Ravintolapäällikkö/ keittiömestari Ville Penttilän luoma Kuja on saanut nimensä lahtelaiselta räppäri Brädiltä.
Kuja on kunnianosoitus ja hatunnosto Lahdelle, lahtelaisille sekä ennen kaikkea lahtelaisuudelle. Kuja on street foodia uusin kiemuroin, mutta vanhojakin hymyssä suin muistellen. Lähde Villen kanssa Radalle, hänen nimikkoreitilleen ja palaa Kujalle. Siirry Tour de Ville by Local4U tästä.

Lihamuki sisältää:

  • Kujalla valmistettua kebu-lastua
  • valkosipuli-chilimajoa
  • wings-kastiketta
  • chiliä
  • sipulia
  • korianteria

Lihamuki on Lahen ylpeys ja suoraviivainen grillikulttuurin edustaja ja se on ilahduttanut nälkäistä grillikansaa ainakin 1980-luvun alkupuolelta lähtien. Lihamuki on kansainvälisestikin noteerattu lahtelainen grilliherkku par excellence.

Lisää yrityksestä

Otamme vain yli 6 hengen varauksia. Voit varata Kujalta pöydän varmistaaksesi, että mahdutte seurueenne kanssa kiireisinä iltoina istumaan. Emme ole perinteinen a la carte -ravintola, vaan ennemminkin street food -baari. Jos suunnitelmissasi on romanttinen kynttiläillallinen, ruokailu pitkän kaavan mukaan tai juhlava merkkipäivä, suosittelemme tekemään varauksen ravintola Trattoriaan. Kujalla ruokailuhetki saattaa ja saa olla kiireisinä iltoina osin itseohjautuvaa.

Olemme karsineet asiakaspaikoistamme, mutta tilaa pienille porukoille on hyvin. Pidämme Kujalla huolta hygieniasta ja turvaväleistä, pidäthän sinäkin ♥ Muista pestä kädet ennen ja jälkeen raflareissun ja jää kipeänä mieluummin kotiin.

Avoinna:

Ke-to 17–22
Pe 17-24
La 14-24
Su-ti Suljettu

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Ravintolat:

Ravintola Trattoria

Siirry Menuun ja pöytävarauksiin tästä

Bar&Bistro Seurahuone

Siirry Ruokalistaan tästä

Kuja Street Food Lahti

Siirry sivulle tästä

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Siirry huonevarauksiin tästä

 

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...