Kahvila Oskarin kaikkien aistien kakkukahvit – Travelers Choice 2020, Lahti

Tekisikö mielesi luomu erikoiskahvia ja tuoretta suussa sulavaa kakkua? Kentien vegaanista raakakakkua? Miten olisi kahvit kodikkaassa ja viihtyisässä vuonna 1900 rakennetussa puutalossa Lahden keskustassa Hämeenkadulla? Travelers’ Choise 2020 TripAdvisor sertifikaatin saanut Kahvila Oskari on loisto valinta kakkukahveille!

Kahvila Oskarissa nautitaan luomukahvia sekä Reilun kaupan luomukahvia. Jos et ole kahvin ystävä, Oskarissa on myös laaja valikoima teelaatuja, kaakaoita ja jääteetä, niitä myös Reilun kaupan luomuna. Kahvilassa on joka päivä sesongin mukaan valmistettuja tuoreita, maukkaita ja suussa sulavia leivonnaisia sekä suolaisia piirakoita, juustokakkuja, muita kakkuja ja aina myös maistuvia, juureen leivottuja kanelikierteitä.

Erikoisruokavalioita noudattavat on myös huomioitu. Tarjolla on munattomia, maidottomia, viljattomia ja täysin vegaanisia tuotteita.

Tervetuloa kaikkien aistien kakkukahvihetkiin! Local4U!

Aukioloajat
arkisin 7 – 19
launtaisin 9 – 18
sunnuntaisin 10 – 17

Kuvaus

Kahvila Oskari tarjoaa herkkuja kaikille aisteille: ihania luomu erikoiskahveja, omatekoisia herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, maukkaita vegaanisia keittolounaita sekä ravitsevia ja raikkaita smoothieta. Kahvila sijaitsee kodikkaassa ja viihtyisässä vuonna 1900 rakennetussa puutalossa Lahden keskustassa Hämeenkadulla. Kahvilan puitteet huokuvat aitoa historiaa. Kahvilaherkkujen lisäksi tarjolla on pieteetillä kunnostetun vanhan talon tunnelmaa, hyvää musiikkia, kesällä viihtyisä terassi sekä aina hyvää ja ystävällistä palvelua.

Kahvila Oskarista voit tilata herkut myös elämäsi merkkihetkiin. Tutustu Oskarin kakkukatalogiin heidän kotisivuillaan ja soita +350417000735 !

Lisää yrityksestä

Ihania erikoiskahveja
Kahvila Oskarissa nautitaan ainoastaan luomukahvia sekä reilunkaupan luomukahvia. Tarjolla on myös laaja valikoima erikoiskahveja, teelaatuja, kaakaoita, jääteetä ja jääkahveja.
Kaakaota ja teetä on saatavilla myös reilun kaupan luomuna. Erikoiskahvien pavut toimittaa suomalainen pienpaahtimo Cafetoria, joka paahtaa reilun kaupan perulaiset ja kolumbialaiset pavut käsityöläisperinteitä kunnioittaen rakkaudella ja intohimolla.

Herkullisia leivonnaisia
Vitriinissämme on joka päivä tarjolla sesongin mukaan valmistettuja tuoreita, maukkaita ja suussa sulavia leivonnaisia sekä suolaisia piirakoita, juustokakkuja, muita kakkuja ja aina myös maistuvia, juureen leivottuja kanelikierteitä.
Tarjoilemme joka päivä myös gluteenittomia kakkuja ja piiraita. Erikoisruokavalioita noudattaville tarjolla myös munattomia, maidottomia, viljattomia ja täysin vegaaneja tuotteita kuten esimerkiksi suurta suosiota nauttivia raakakakkuja.

Ravitsevat ja raikkaat smoothiet
Oskarissa valmistetaan päivittäin erilaisia marjaisia, hedelmäisiä ja vihersmoothieita. Kaikki smoothiet ovat vegaaneja ja gluteenittomia sekä hurjan hyviä! Niihin käytetään vain kotimaisia marjoja sekä aina tuoreita yrttejä. Vaihtuvassa valikoimassa on marjaisa proteiinismoothie, hedelmäinen vihersmoothie sekä lämmittävä inkiväärismoothie. Talvella tarjolla on myös tuorepuuroa.

Leivonnaiset omiin juhliisi
Voit tilata maukkaita leivonnaisiamme myös omiin juhliisi. Oma leipomomme Oskarin Leiwos leipoo juhliisi suolaiset piiraat, voileipäkakut, makeat piirakat ja kakut, moussekakut, juustokakut, kanelikierteet ja täytekakut. Klikkaa kakkukatalogia, valitse ja tilaa. Kaikki tilaukset noudettavissa Kahvila Oskarista.

Aukioloajat
arkisin 7 – 19
launtaisin 9 – 18
sunnuntaisin 10 – 17

Kahvila Oskarille on myönnetty Travelers’ Choice 2020 TripAdvisor sertifikaatti. Kahvila Oskari kuuluu maailmanlaajuisesti parhaimpaan 10%:n kärkeen TripAdvisor -ravintola-arvioissa.

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla