(H)our bm DaySpa Time for two, hemmotteluhetki kahdelle, Lahti

119,00

Rentouttava SPA hetki ystäväsi tai kumppanisi kanssa Lahden keskustan bm Day Spa -kauneushoitolassa. 1h hemmotteluhetki sisältää rentouttavan Flow hieronnan (30min)  ja virkistävän kasvohoidon (30min) kahdelle ylellisessä parihuoneessa.

Varaa samanaikaiset tunnin ajat Fresh-Beauty kasvohoitoon kosmetologille ja Flow hierontaan hierojallemme ajanvarauskalenterimme kautta tai soita 010-7787282. Tervetuloa!

 

Tuotetunnus (SKU): FI000001-01 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vietä ylellinen SPA hetki ystäväsi tai kumppanisi kanssa Lahden keskustan bm Day Spa -kauneushoitolassa.1h hemmotteluhetki sisältää rentouttavan Flow hieronnan ja virkistävän kasvohoidon kahdelle. Hoidot tehdään bm DaySpan viihtyisässä parihuoneessa, missä voi nautiskella hoidoista yhdessä samaan aikaan.  Lisäpalveluna voi valita vaikka hierovan hydrokylvyn ennen hoitoja +59€.

(H)our Spa Time sisältää:

  • Virkistävän kasvohoidon 2 x 30min
  • Flow hieronnan 2 x 30min

Tervetuloa!

Lisätietoa yrityksestä:

bm Day Spa on kokonaisvaltainen kauneusalan yritys, jossa sinua palvellaan erityisellä ammattitaidolla. bm Day Spassa nautit rentouttavista kasvo- käsi ja jalkahoidoista tai rentoudut hierovassa hydrokylvyssä yksin tai kahdestaan. Flow-hieronta tai Indian Head päähieronta vievät äärimmäisen rentoutuksen tasolle ja luonnonmukaiset, huippulaadukkaat kasvohoitotuotteet takaavat näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä käyntikerralla. Uuden sukupolven hoitolakonsepti tarjoaa inspiraation kauniin ja terveen ihon hoitoon sekä yhteisiin hemmotteluhetkiin tärkeiden ihmisten kanssa.

Omistajasisarukset Outi ja Tuula ovat luotsanneet yritystä Rautatienkadulla jo vuodesta 2002. bm daySpan tilat tarjoavat upeat puitteet yritys-ja ystäväilloille, yhteisiin hetkiin jalka-kasvohoitojen tai hieronnan parissa ja rentouttavassa hydrokylvyssä poreilee kaksi henkilöä kerrallaan.

bm Day Spa Lahti
Rautatienkatu 16, 15110 Lahti
Puh: 010 778 7282

ARKISIN : 9.00-18.00
LAUANTAISIN : (8)9.00-14.00
MUUT AJAT SOPIMUKSEN MUKAAN!

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla