Hienojen hetkien Bar&Bistro with drinks, Lahti

Haluatko päästä rentoon tunnelmaan virkistävien juomien ja Street Foodin saattelemana? Vietä hieno hetki hyvässä seurassa, hilpeästi juhlien, leppoisasti jutustellen ja elämästä nautiskellen. Hienot hetket eivät ole sattumaa – ne tehdään Seurahuoneen Bar&Bistro Huoneessa.

Bar & Bistro Lahdessa on nyt saatavilla ruoka-annoksia, jotka korostavat viinien ja oluiden hedelmäisiä ja maltaisia makuja. Kokoa itsellesi maistuva kokonaisuus pikkuannoksista tai tule kavereiden kanssa nauttimaan jaettavista antipasti-laudoista. Kun marinoit itsesi kunnolla, nauti myös marinoituja herkkuja. Local4U!

Tervetuloa!

Ma-ti 16-23
Ke-to 16-24
Pe 15-02
La 13-02
Su suljettu

Herkullista popsittavaa juomien kylkeen yhdelle tai useammalle hengelle. Lataamme lautasellenne viinien ja oluiden makuja korostavia naposteltavia.

Kuvaus

Bar & Bistro Huone on syntynyt komeasta historiasta tietoisena ja siitä ammentaen. Tänäkin päivänä merkittävä osa ravintolatoimintaa on aito asiakkaan kunnioittaminen, elämänmakuisuus, virkistävät juomat ja rehdit ruoat. Ja kaikessa tekemisessä tärkeää on persoonallisuus, tyylikkyys ja paikallisuus. Bar & Bistro Huoneeseen on helppo tulla ja siellä on helppo olla. Rentouttavia hetkiä hyvässä seurassa viettäen, sulassa sovussa ja hilpeässä kohtuudessa juhlien, leppoisasti jutustellen sekä elämästä nautiskellen.

Tule edistämään suomalaista drinkkikulttuuria ja nauti juomiemme kanssa niille sopivia makupari-annoksia.

Bar & Bistro Lahdessa nyt saatavilla ruoka-annoksia jotka korostavat viiniemme ja oluittemme hedelmäisiä ja maltaisia makuja. Kokoa itsellesi maistuva kokonaisuus pikkuannoksistamme tai tule kavereiden kanssa nauttimaan jaettavista antipasti-laudoistamme. Kun marinoit itsesi kunnolla, nauti myös marinoituja herkkuja.

Lisää yrityksestä

Hienot hetket eivät ole sattumaa. Seurahuoneen talon viini on tarkkaan valittu Toscanan auringon alta.
Seurahuoneen omat talon nimikkoviinit tulevat Toscanan sydämestä Maremmasta, La Selvan viinitilalta. Viinintekijämme motto on, että rypäle on luontoa ja viini on kulttuuria. Huolellinen ja luonnonmukainen työskentely niin tarhoilla kuin tuotannossa takaa viinien laadun. Perinteisten toscanalaisten rypälelajien käyttö tuo viineissä puhtaimmin esille alueen hienouden.

Virusten ja bakteerien leviämistä kosketuspinnoilta ehkäistään ravintolassamme huolellisen siivouksen lisäksi nyt myös nanoteknologiaan perustuvalla uudella suomalaisella innovaatiolla, valokatalyysipinnoituksella. Pinnoite on hajuton, näkymätön, luonnollisista aineista valmistettu ja ihmiselle täysin myrkytön, mutta bakteerit, mikrobit ja virukset se tappaa tehokkaasti.
Ravintolamme on osa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuonetta, joka on ensimmäinen suomalainen hotelli, joka on ottanut katalyysipinnoituksen käyttöön. Seurahuoneella  pinnoitustoimenpide on juuri tehty kesällä 2020. Hotellimme tärkeimpiä arvoja on asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus.

Aukioloajat
Ma-ti 16-23
Ke-to 16-24
Pe 15-00.30
La 13-00.30
Su suljettu

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Ravintolat:

Ravintola Trattoria

Siirry Menuun ja pöytävarauksiin tästä

Bar&Bistro Seurahuone

Siirry Ruokalistaan tästä

Kuja Street Food Lahti

Siirry sivulle tästä

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Siirry huonevarauksiin tästä

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...