Asemapäällikön ylellinen aamiaisbuffet. Aloita aamu terveellisesti Lahdessa!

Tekeekö mieli hotellimaista aamiaista ennen matkaa, matkan jälkeen tai muuten vain? Aamuisin Lahden matkakeskuksen vieressä Kahvila Asemapäällikössä valmistuu terveellinen ja runsas aamiaisbuffet, josta voi koota mieleisensä kokonaisuuden. Aamupala tarjoillaan arkisin 8-11 ja lauantaisin  9–12 ja hintaa aamiaisella on 9,50 euroa. Asemapäälliköllä on A-oikeudet, joten juhlavan aamupalan lisäksi voi nauttia vaikka lasillisen kuplivaa.

Asemapäällikölle on tärkeätä puhtaat raaka-aineet sekä tuotteiden laadukkuus ja hyvä maku. Myös erityisruokavaliot huomioidaan valikoimassa. 

Tervetuloa historiaa huokuvaan Asemapäällikön taloon, idylliseen ympäristöön ja nauttimaan ystävällisestä palvelusta sekä ihanista herkuista! Local4U.

Kuvaus

Kahvila Asemapäällikkö tarjoaa päivittäin leivottuja tuoreita tuotteita lähileipomosta sekä -konditoriasta. Meillä on laaja valikoima tuotteita sekä makean, että suolaisen ystäville unohtamatta laadukkaita erikoiskahveja ja muita virvoitusjuomia. Pyrimme tukemaan paikallista osaamista, ja teemme yhteistyötä lähialueen yrittäjien kanssa.

Lisätietoa yrityksestä

Asemapäällikön talon historian juuret ulottuvat aina vuoteen 1912, mistä lähtien tämä harvinaista puujugendia sisältävä talo on seissyt vahvana Lahden rautateiden rinnalla. Taloa on vuosien varrella asuttanut useampi asemapäällikkö perheineen ja vielä tänäkin päivänä siitä huokuu kodinomaista lämpöä.

Kesäkuussa 2017 avasi Asemapäällikön talossa uusi kahvila ovensa, ja siitä saakka talossa on tuoksunut tuore kahvi ja vitriini on ollut herkkuja pullollaan. Keväällä 2020 Asemapäällikön talo vaihtoi yrittäjää, mutta sama  tunnelma säilytettiin.

Asemapäällikön talo sijaitsee Lahden matkakeskuksen kupeessa. Meille pääsee kätevästi julkisilla tai jalan. Parkkitilaa on reilusti matkakeskuksen ympäristössä ja parkkihallista pääsee hissillä suoraan talon pääovelle.

Avoinna
ma-pe 8-17
la 9-16
 

Askonkatu 3A, 15100 Lahti

+358 44 7483 454
​asemapaallikkolahti@gmail.com
asemapaallikko.com

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla