After Work hetki työpäivän päätteeksi Gastropubissa Lahdessa

Gastropub Myllyn After Work-hetki  on kaupungin rennoin ja mukavin tapa rentoutua ja viihtyä rehellisen kotiruoan, virkistävien juomien ja aina ystävällisen palvelun parissa. Mestarit Arto ja Markku valmistavat A la carte -annoksia myöhäisiltaan saakka aidon vanhan myllyn korttelin henkeen, kun myllyn kivet jauhoivat iltamyöhään.

Tervetuloa rentoon ja hyväntuuliseen ilmapiiriin Pubin puolelle Tv´n ääreen tai katetulle terassille tummenevan taivaan alle.   Pikkupalaksi suosittelemme mestareiden herkkulautasta, tule ja maista!

Gastrolautanen 15,50 € L
  • Aladopia, piparjuurimajoneesia, salamia, mozzarellaa, marinoituja oliiveja, valkosipulia, kapriksia ja talonleipää.

Aukioloajat:

  • Ma 10-15
  • Ti-To 10-22
  • Pe-La 11-23
  • Su 11-20

Kuvaus

Gastropub Mylly, rento After Work-hetki työpäivän päätteeksi!

Gastropub Myllyssä herätämme henkiin perinteisen käsityöläiskulttuurin valmistamalla aitoa kotiruokaa paikallisten toimijoiden kanssa. Meillä on Lahdessa pitkä käsityöläisperinne ruoan valmistuksessa ja haluamme tarjota kotiruokaa aidoimmillaan asiakkaillemme yhä tänäänkin. Ravintolamme sijaitsee Oululaisen kotileipomon vanhassa korttelissa Vuorikadulla, jossa myllynkivet jauhoivat iltamyöhään saakka. Haluamme välittää kotiruoan aidon maun rehellisenä elämyksenä asiakkaillemme aamupäivän lounashetkestä myöhäisiltaan saakka!
Gastropub Mylly on kaupungin rennoin illanviettopaikka, jossa rehellinen kotiruoka, vaihtuva olut -ja viinivalikoima sekä aito, henkilökohtainen palvelu kohtaavat. Mestareiden valmistama käsintehty lounas on tarjolla perinteiseen lounasaikaan ja A la carte -annokset ovat myöhään saatavilla aidon vanhan myllyn korttelin henkeen. After workin elävä tunnelma jatkuu Gastropub Myllyssä myöhäiseen iltaan saakka. Sulkeudu rentoon seuraan ja rehellisten makujen äärelle Gastropub Myllyssä!

 

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...